Kia Motors prezinta la Salonul Auto de la Detroit conceptul Kia Soul’ster, o versiune derivata a crossover-ului urban Kia Soul, potrivit companiei.
Soul’ster este o masina cu tractiune pe fata, bazata pe modelul de productie Kia Soul, prezentat in cadrul Mondial de l’Automobile, la Paris in octombrie 2008.

Motorizarile sunt aceleasi ca ale modelului de baza, Kia Soul, 1.6 l. GSL si 1.6 l. CRDi. Ambele motoare vor dezvolta 126 CP si vor fi cuplate la o transmisie manuala in 5 trepte.

Pentru piata americana s-a anuntat si un propulsor pe benzina de 2.0 l. GSL, care va dezvolta o putere de 145 CP. Pentru aceatsa versiune este prevazuta si o transmisie automata in 4 trepte.

Soul’ster este un concept in doua usi, cu radacini de roadster. Alaturi de o culoare stralucitoare “Soul’r yellow”, Soul’ster proiecteaza un look industrial, cu margini filetate, inspirate de designul nituit al unui avion de lupta.

Parbrizul este scurtat pentru un aspect mai sportiv si dinamic. Un top din 2 bucati permite expunerea locurilor din fata si din spate, independent.

Roll bar-urile indeplinesc un dublu rol, includ spatiu pentru plafonul culisant si asigura protectia pasagerilor.

Look-ul Soul’ster-ului este completat de luminarea difuza de sub faruri. Aerisirile laterale, semnalizatoarele incorporate in oglinzi, farurile cu LED-uri customizate, farurile de ceata si lampa au tenta albastra.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri