Producatorul britanic de masini de lux Jaguar Land Rover a anuntat ca va concedia 450 angajati, in contextul in care cererea de automobile noi a scazut "sever".
Compania, ce face parte din lantul auto indian Tata Motors, a anuntat ca va concedia 300 de manageri si inca 150 de salariati, relateaza Reuters.

Managerii companiei nu vor primi prime in 2009, iar orice cresteri salariale ale acestora au fost amanate pana in 1 octombrie 2009, cel mai devreme, potrivit unui comunicat al grupului, informeaza NewsIn.

Directorul executiv al companiei, David Smith, a declarat ca reducerea numarului angajatilor este modul prin care compania raspunde impactului iminent al crizei creditelor. "Nu ne asteptam ca vanzarile sa creasca prea curand", a adaugat acesta.

Tata Motors a cumparat atat marca Jaguar cat si Land Rover de la compania Ford in iunie anul trecut pentru aproximativ 2,3 miliarde dolari. Jaguar are patru fabrici pe teritoriul Marii Britanii, in timp ce Land Rover detine una.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri