Constructorii auto vor lansa anul acesta pe piata indiana circa 50 de modele noi, printre care si modelul Renault Sandero, potrivit merinews.com
Nissan va lansa Micra hatchback si SUV-ul Murano. Hyundai Motors planuieste inlocuirea modelului Elantra cu Avante sedan, si lansarea SUV-ului Santa FE.

Pe segmentul de lux, este astesptat BMW seria 7, Mercedes-Benz E-Class si Alfa Romeo159.

Fiat va lansa in 2009 pe piata indiana Fiat Linea sedan cu motorizari pe benzina si diesel, ce va concura cu Honda City, Maruti Suzuki SX4, Ford Fiesta si Hyundai Verna. Alte lansari Fiat sunt Grande Punto si Bravo.

Tata Motors va lansa una dintre cele mai ieftine masini din lume Nano, dar si crossover-ul Indicruz.

Producatorul indian Maruti Suzuki va prezenta modelul Ritz, cunoscut la nivel mondial ca Splash, precum si Swift.

Japonezii aduc Honda Jazz, care va concura cu Skoda Fabia, Maruti Swift si Hyundai i20.

General Motors va avea o masina cu un pret mai mic decat Spark si Cruze. GM va prezenta si Captiva cu transmisie automata.

Volkswagen care are fabrica in Maharashtra, va lansa Skoda Yeti, Roomster si Fabia Combi. Este asteptat si modelul Polo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri