Volvo a realizat un coupe cu patru usi numit SC90 Concept, pornind de la conceptul S60, prezentat la Salonul Auto de la Detroit.
Noul model a fost conceput de designerul Nouphone J. Bansasine in vara anului 2007, iar dupa parerea acestuia SC90 ar putea intra in fabricatie in 2015, sub numele de C90.

Nouphone este angajat la Volvo Car Corps and Monitoring Center (VMCC).

Concurenti cu Volvo SC90 Concept ar putea fi Aston Martin Rapide, Mercedes CLS, BMW CS Concept, Porsche Panamera, Maserati Quattroporte, Audi A7.

SC90 Concept este cel mai agresiv model Volvo realizat pana in prezent.

Datorita vanzarilor de masini in scadere in intreaga lume, in prezent nu este momentul potrivit pentru Volvo sa produca noul SC90.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri