Cotatia titlurilor Fiat a fost suspendata azi inainte de deschiderea bursei din Milano, in contextul in care grupul poarta discutii pentru un parteneriat cu Chrysler, ce ar putea duce la achizitionarea unei participatii in cadrul grupului american aflat in pragul falimentului, relateaza Les Echos, conform NewsIn

"Intre cele doua grupuri au loc discutii legate de posibilitatea Chrysler de a utiliza tehnologia Fiat in schimbul unui pachet de actiuni", a declarat o sursa citata de Reuters.

Un acord cu Fiat ar permite grupului Chrysler sa produca autoturisme mai putin poluante.

Citeste si:

"Pentru a obtine finantare, constructorii americani trebuie sa se dovedeasca intr-adevar hotarati sa dezvolte pe termen scurt o noua gama de vehicule, cu un grad mai redus al emisiilor", a mai spus sursa. "Pe cont propriu, Chrysler nu va putea indeplini aceasta conditie", a subliniat aceasta.

Existenta unor discutii intre cele doua grupuri a fost anuntata luni pe pagina de internet a unei publicatii auto. Potrivit Automotive News Europe, ce citeaza surse anonime, Fiat ar putea achizitiona 35% din Chrysler, ce ar avea in schimb acces la sasiurile, motoarele si transmisiile Fiat.