Prezenta in Romania din 2006, Arval detine in prezent o flota de 1.700 vehicule.

Compania l-a numit pe Alessandro Gallinella in functia de business development manager al Biroului Italian, infiintat pentru cele peste 15.000 de intreprinderi cu capital italian din Romania.

„Am decis sa infiintam un Birou dedicat companiilor italiene din Romania ca urmare a unui numar in crestere de astfel de firme cu care colaboram inca de la intrarea Arval pe piata din Romania. Arval este liderul pietei de leasing operational in Italia si aprecierea de care se bucura in aceasta tara se reflecta si in activitatea din Romania”, a declarat Arnault Leglaye (foto), managing director Arval.

Citeste si:

Alessandro Gallinella are cu o experienta solida pe piata de leasing operational auto din Italia iar pana in prezent, a ocupat functia de relationship manager in cadrul Directiei Comerciale Italia.

Compania are peste 100 de clienti, printre care se numara atat companii multinationale, dar si companii romanesti. Principalii clienti Arval sunt Enel, Lafarge, Sanofi Aventis, Credit Europe Bank, Curiero.

In prezent, Arval activeaza in 39 de tari, detinand 22 de unitati si avand o larga retea de parteneriate in alte 17 tari.