Reteaua AutoItalia se va extinde anul acesta cu patru noi locatii, in urma unei investitii de 22 miloane euro, potrivit importatorului. De asemenea, compania va investi pana la 4,5 milioane euro intr-un complex auto integrat in Colentina.
“In 2009, vom deschide un nou complex auto integrat in zona Colentina, investie de cca. 4-4,5 milioane euro si vom continua extinderea retelei de dealeri cu 4 noi locatii, in timp ce alti 10 concesionari deja existenti vor fi relocati in noile sedii. Investitia totala a AutoItalia Group si a patenerilor sai in reteaua de dealeri se va ridica la cca. 22 milioane euro”, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii AutoItalia.

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Maserati si Segway in Romania, va junge anul acesta la 38 de sedii pe plan local, plus unul in Chisinau.

Compania va incepe in primul semestru al anului comercializarea automobilelor japoneze premium Inifiniti.

AutoItalia va lansa anul acesta pe piata romaneasca Alfa Romeo MiTo, Fiat Qubo si un model decapotabil Maserati.

In 2008, compania a adus Fiat 500 la sfarsitul lunii martie la un pret intre 11.500 euro cu TVA si 13.800 euro cu TVA, iar in octombrie noul model Fiat Croma, cu trei variante de motorizare, la preturi incepand de la 16.150 euro fara TVA

AutoItalia a mai lansat in luna noiembrie 2008 noua Lancia Delta, la preturi de la 15.874 euro pana la 22.412 euro fara TVA, iar in decembrie noul Maserati Quattroporte.

Anul trecut, AutoItalia a comercializat in Romania peste 16.200 de autovehicule, cu 0,4% mai putin decat in 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri