Radacini Motors, importatorul marcilor Cadillac, Corvette si Hummer pe piata romaneasca, va lansa in luna septembrie noul Cadillac SRX, cu motorizarea V6 de 3.0 litri benzina 260 CP.
“Noul SRX este anuntat pentru lansare in Romania undeva in septembrie 2009, doar varianta 3.0 litri V6 benzina. La inceputul lui 2010 este planificata inceperea vanzarii si la varianta de 2,8 litri”, a declarat pentru Wall-Street directorul executiv Cadillac, Corvette si Hummer din cadrul Radacini Motors, Catalin Bratu.

A doua generatie a SUV-ului compact SRX imprumuta liniile conceptului Provoq. Motorizarile modelului american sunt 2.8 litri turbo de 300 CP si 3.0 litri aspirat de 260 CP.

Ambele motorizari dispun de un sistem optional de tractiune integrala XWD de la Saab si de o transmisie automata cu sase rapoarte.

SRX beneficiaza de ABS, control de tractiune, airbag-uri fata, laterale şi cortina, un sistem audio cu hard disk, sistem de divertisment pentru locurile din spate, sistem de navigare 3D, faruri adaptive si aer conditionat.

In versiunea de serie modelul este echipat cu jante de 18 inch, optional sunt disponibile jante de 20 de inch.

SRX va fi construit in Ramos Arizpe, Mexic, iar productia va incepe la mijlocul lui 2009. Modelul are 4,83 metri lungime, 1,91 metri latime si 1,67 metri inaltime.

Compania va aduce anul acesta si noul Cadillac Escalade Hybrid, la un pret sub 70.000 euro fara TVA.

Radacini Motors a inceput sa distribuie cele trei marci premium ale grupului General Motors din octombrie 2007.

Comunicarea si marketingul marciilor Cadillac, Corvette si Hummer sunt coordonate de General Motors South East Europe, care este si importatorul marcilor Opel si Chevrolet in Romania.

La noi in tara, GM este prezent cu un birou de reprezentare al General Motors Southeast Europe incepand cu 1997.

Reteaua de dealeri GM pentru marcile Chevrolet si Opel are in prezent 35 de locatii. Majoritatea distribuitorilor sunt dual brand, comercializand ambele marci, Opel si Chevrolet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri