Seat Exeo, noua limuzina sport de clasa medie, care va fi disponibila din aprilie 2009 pe piata romaneasca, are un pret de pornire de 20.200 euro in Franta pentru motorizarea de 1,6 litri benzina 102 CP echipare Reference, potrivit presei franceze.
Motorizarea diesel de 2,0 litri 170 CP are un pret de 28.295 euro. Modelul este disponibil pentru comenzi din 2 februarie in Franta, iar comercializarea acestuia va incepe din 26 martie. Primii 100 de clienti vor primi cadou un ceas Baume&Mercier in valoare de 2.500 euro.

SEAT Exeo se va lansa cu trei motorizari pe benzina de 1,6 litri 102 CP, 1,8 litri 150 CP, 2,0 litri 200 CP si cu trei motorizari diesel common rail de 2,0 litri 120 CP, 143 CP si 170CP. Cinci din cele sase motorizari disponibile sunt motoare turbo. Motorizarile modelului Exeo respecta normele de poluare Euro 5.

Noul model Seat, care se bazează pe generatia anterioara Audi A4 are 4.6 m si va fi disponibila in versiunile Reference, Stylance si Sport.

In ceea ce priveste echiparea, Exeo ofera un sistem de navigatie, un nou sistem Infotainment cu functii si conexiuni multiple (MP3, MPEG4, iPOD, USB, Bluetooth), precum si o trapa cu celule solare ce va putea pune in functiune pe timpul verii un sistem de climatizare atunci cand masina va fi parcata.

Modelul se va fabrica la Martorell, langa Barcelona.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri