Honda Trading Romania a lansat noul model Jazz pe piata romaneasca la un pret de pornire de 14.613 euro cu TVA pentru motorizarea de 1,2 litri benzina 90 CP.
Honda Jazz este disponibila si cu un motor de 1,4 litri benzina 100 CP la un pret de 15.446 euro pentru varianta cu cutie manuala, si de 17.469 euro pentru cea cu transmisie manuala cu comanda automatizata, i-SHIFT, in 6 trepte.

Consumul mixt este de 5,2 litri la 100 km, pentru motorul de 1,4.

Noul SIL (Shift Indicator Light - indicator comutare treapta de viteze) instalat pe modelele cu transmisie manuala, similar cu cel de pe noul Accord, asigura o semnalizare optica a punctelor optime de comutare a treptelor de viteze pentru minimizarea consumului de combustibil.

Spatiul total de depozitare disponibil este de 399 litri (VDA) la modelele cu set de reparare a anvelopelor.

Noul Jazz are o lungime de 3,9 metri, o latime de 1,695 metri si o inaltime de 1,525 metri.

De la lansarea sa in 2001 in Japonia, modelul a fost vandut in 115 tari la volume de circa 400.000 de unitati anual si la un nivel total al vanzarilor realizate pana in prezent de peste doua milioane de unitati. Jazz este produs acum in sase fabrici din cinci tari.

Honda Trading Romania va lansa la sfarsitul primaverii noul model hibrid denumit Insight.

Vanzarile Honda in Romania au crescut anul trecut cu 29%, la 2.558 unitati. Cele mai vandute modele au fost Honda Civic cu 1.003 unitati si Honda Accord cu 773 unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri