Dacia va dezvalui la Salonul Auto de la Geneva, care are loc in luna martie, un concept derivat din modelul hatchback Sandero, posibil modelul Sand\'up prezentat in 2008 sub marca Renault la San Paolo Brazilia.
Renault Sand'up este un pick-up decapotabil realizat pe platforma modelului Sandero. Modelul cu patru locuri pentru America de Sud are doua usi trasnparente din policarbonat si un plafon rabatabil. Sand'up are o motorizare de 1,6 litri si putin peste 100 CP.

Sand'up are tractiune fata, 4,1 metri lungime, 1,8 metri latime si 1,62 metri inaltime.

Galerie foto Renault Sand'up

Renault Sand'up este un automobil recreational si se adreseaza pietei din Brazilia, unde sunt sanse sa apara in versiune de serie.

Potrivit presei italiene, conceptul Dacia de la Geneva ar putea fi o masina sport coupe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri