Noul crossover Qashqai+2, modelul cu 7 locuri produs la uzina Nissan din Sunderland, este disponibil in Romania la un pret de pornire de 21.250 euro cu TVA, potrivit Renault Nissan Romania.
Cel mai scump Qashqai+2 costa 34.321 euro cu TVA pentru motorizarea de 2,0 litri diesel 150CP, cu transmisie automata, tractiune integrala, echiparea de varf Tekna Plus.

Qashqai+2 dispune de doua motorizari diesel de 1,5 litri (103CP) si 2,0 litri (150CP). Modelul este disponibil si cu doua motoare pe benzina 1,6 litri (115CP) si 2,0 litri (140CP). Garantia este de 3 ani sau 100.000 km.

Galerie foto Nissan Qashqai

Modelul este diponibil in 3 versiuni de echipare Visa, Tekna si Tekna Plus.

Echiparea standard Visa include geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice incalzite, aer conditionat manual, radio CD MP3, plafon panoramic, torpedou cu racire, computer de bord, comenzi volan, cotiera fata si spate, ABS, EBD, ESP. Tractiunea integrala este optionala.

Noul model cu 7 locuri conceput si proiectat in Europa a fost lansat in iulie la British International Motor Show.

Qashqai+2 este al cincilea vehicul produs la Sunderland, Marea Britanie, in ultimii cinci ani. Iar la inceputul anului 2008, Carlos Ghosn, CEO si Presedinte Nissan, a confirmat ca un al saselea model, un nou crossover compact, va fi produs la Sunderland in 2010.

Compania Renault-Nissan Romania, importatorul marcii japoneze Nissan pe piata romaneasca, lanseaza in 2009 trei modele noi pe plan local, Qashqai+2, Murano si 370Z.

Nissan a vandut anul trecut in Romania 3.536 de unitati, cu 15% mai mult decat in 2007, cand a comercializat 3.066 de masini.

Cel mai vandut model pe piata romaneasca a fost anul trecut Nissan Navara cu 812 unitati, urmat de Tiida cu 751 unitati, Qashqai cu 664 unitati, Pathfinder cu 452 unitati si X-Trail cu 352 unitati.

Din luna ianuarie a anului 2003, Renault a preluat importul si distributia vehiculelor Nissan in Romania, in cadrul aliantei Renault-Nissan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri