Porsche Romania a adus noul VW Caddy 4Motion cu o singura motorizare de 1,9 litri diesel 105 CP, la un pret de pornire de 17.100 euro fara TVA pentru varianta Furgon.
Caddy 4Motion Kombi are un pret de 17.472 euro fara TVA, iar varianta Life costa 19.278 euro fara TVA.

Modelele 4Motion sunt echipate cu program electronic de stabilitate (ESP), cutie de viteze manuala in 6 trepte, servodirectie hidraulica, afisaj multifunctional, inchidere centralizata si tren de rulare 15" in dotarea de serie.

“In functie de suprafata de rulare, cuplul Haldex 4 distribuie in fractiuni de secunda forte motrice pe cele doua axe, asigurand tractiunea optima, deplasarea facandu-se in siguranta chiar si in conditii atmosferice nefavorabile sau pe un carosabil dificil”, a precizat Emilian Miu, area sales manager Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Galerie foto VW Caddy

Caracteristicile tractiunii 4motion la Caddy sunt: varf limita de rampa 15 grade, rampa maxima 31 grade, unghi de atac 15° / 23°.

Tractiunea integrala permanenta este disponibila pentru variantele Caddy Fugon, Caddy Kombi si Caddy Life cu ampatament 2.682 mm si motorizare 1.9TDI 77kW (105 CP) EUEO4 cu filtru particule Diesel.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri