Iveco detine 20% din piata de autovehicule comerciale din Romania

Marca Iveco detine o cota de 20% din piata de autovehicule comerciale din Romania cu 6.494 unitati livrate in 2008, circa 40% din totalul de vehicule fiind comercializate de Cefin Romania.

Iveco a vandut in 2008 peste 2.700 de vehicule comerciale usoare (+0,5%). Modelul Iveco Daily a fost comercializat anul trecut in 2.585 de unitati, reprezentand o crestere de 2% fata de anul 2007.

Cefin Romania este cel mai mare dealer al retelei si unul dintre cei mai importanti distribuitori de autovehicule comerciale din Romania, cu o cota in total de pana 10% in functie de segmente.

Compania ofera servicii integrate in domeniul transporturilor, pe langa distributia vehiculelor comerciale Iveco, punand la dispozitia transportatorilor servicii after-market, service, piese de schimb, consumabile si anvelope de camion.

Grupul cu capital italian cuprinde diviziile Cefin Automotive - vehicule comerciale, Automotive - care se ocupa cu vanzarea de piese de schimb, anvelope si echipamente de service, Euro Body - carosari de vehicule comerciale, 4Bus - vanzari de autobuze noi si de ocazie, Agroexpert - comercializarea de utilaje agricole, si Cefin Systems - solutii pentru managementul flotelor auto.

Cefin Romania, prin divizia sa Cefin Autovehicule Comerciale, lanseaza o oferta pentru un numar de peste 100 de vehicule, reduceri de pana la 20% din pretul de lista la achizitia unui vehicul Iveco, cu avans platit si livrat pana la 31 martie 2009, in limita stocului disponibil.

Cefin Holding si-a inceput activitatea in anul 1995 ca dealer autorizat Iveco in Bucuresti.

Compania Cefin activeaza si in Ungaria si Bulgaria. Pe langa activitatea in industria auto, grupul cu capital italian deruleaza afaceri si in sectorul imobiliar, in special in dezvoltarea de centre comerciale si spatii logistice.

Iveco are peste 26.000 de angajati in toata lumea, 27 de fabrici in 16 tari. In afara de Europa, compania activeaza si in China, Rusia, Australia, Argentina, Brazilia si Africa de Sud. Compania are 4.600 de centre de service in peste 100 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri