Noul Ford Ka costa 9.750 euro cu TVA in Germania si este disponibil cu doua motorizari, in Romania modelul va fi lansat luna aceasta.
Modelul Ka are un motor pe benzina de 1,2 litri Duratec 69CP (9.750 euro cu TVA) si o motorizare diesel de 1,3 litri Duratorq-TDCI 75 CP cu filtru de particule (11.750 euro cu TVA). Ambele variante vin cu o cutie manuala cu 5 trepte.

Motorul diesel are un consum mediu de 4,2 litri la 100 km, iar cel pe benzina de 5,1 litri la 100 km.

Viteza maxima este de 161 km/h pentru diesel si 159 km/h pentru benzina, demarajul de la 0 la 100 km/h este acelasi pentru ambele modele, de 13,1 secunde.

Noul Ka este disponibil in 12 culori si are 3.620 metri lungime, avand 3 usi.

Galerie foto noul Ford Ka

Modelul are in Germania doua versiuni de echipare Trend si Titanium. Sunt disponibile in standard, ABS (optional ESP), servodirectie, doua airbag-uri fata (optional airbag-uri cortina si laterale), lumini avarie la franarea de urgenta, radio CD MP3 (optional bluetooth si USB).

Ford Ka este fabricat la uzina din Tychy, Polonia. Ford va produce 120.000 de masini pe an la fabrica din Polonia, ca parte a unui acord de cooperare intre Ford si Fiat, care isi construieste la aceeasi fabrica modelul Fiat 500.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri