Seat prezinta modelele facelift Leon, Altea XL si Altea Freetrack, la Salonul Auto de la Geneva, cu un design mai modern si noi motorizari.
Noile modele vor fi disponibile pe unele piete incepand din vara.

Altea facelift vine cu zece motorizari, cinci diesel si cinci benzina.

Cele mai performante motorizari sunt pe benzina 2.0 litri TSI cu 211 CP, iar diesel 2.0 litri TDI 170 CP cu noua tehnologie common-rail.

Motorul de 1,8 TSI 160 CP va fi disponibil si cu cutia cu dublu ambreiaj DSG cu 7 rapoarte. Langa volan vor fi amplasate si comenzi pentru schimbarea treptelor de viteza.

Galerie foto Seat Leon si Altea facelift

Seat Altea, Altea XL si Leon facelift vor fi disponibile in trei niveluri de echipare Reference, Style si Sport. Noul Leon vine si cu echiparea FR.

Leon va primi sistemul XDS. Leon si Altea facelift vin echipate standard cu ABS, TCS, ESP si EBA.

Optionale sunt Hill Hold Control, faruri adaptive bi-xenon, un nou sistem media, climatizare, proiectoare de ceata, senzori de parcare si un sistem optic de parcare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri