Modelul Chevrolet Spark, gata pentru a intra in productia de serie, isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva in martie 2009, urmand sa fie disponibil pe pietele europene la inceputul anului viitor.
Modelul Spark cu cinci usi este creat pe baza prototipului Beat.

Cele doua motoare, cu patru cilindri de 1,0 litri si 1,2 litri, vor asigura un consum scazut de carburant si valori reduse ale emisiilor de gaze.

Galerie foto Chevrolet Spark

In functie de piata careia ii este adresat, Spark va fi echipat cu airbag-uri frontale, laterale si tip cortina, dar si ABS sau ESP.

In standul Chevrolet de la Geneva, alaturi de modelul Spark va sta sedanul compact Chevrolet Cruze.

Stilul sau de coupe cu patru usi reprezinta o premiera in cadrul acestui segment, purtand caracteristici care fac aluzie la designul Chevrolet traditional dar sunt prezentate intr-o maniera inedita, contemporana.

Modelul Cruze va fi pus in vanzare in martie cu doua motorizari pe benzina de 1,6 si 1,8 litri, precum si cu un motor turbo diesel de 2,0 litri si 150 CP, cu un consum mixt de 5,6 l/100 km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri