Fiat Sedici a inregistrat anul trecut pe piata romaneasca cea mai mare crestere a vanzarilor dintre modelele Fiat, de 642% comparativ cu anul precedent, la 334 de unitati.
Modelul Sedici este disponibil in trei variante de echipare (Dynamic, Emotion si Luxury) cu doua motorizari, una pe benzina de 1,6 litri 107 CP cu cutie manuala in 5 trepte si alta diesel de 1,9 litri 120 CP cu cutie manuala cu 6 rapoarte.

Pretul de pornire este de 15.560 euro cu TVA pentru motorizarea de 1,6 litri benzina echipare Dynamic tractiune fata si de 16.761 euro cu TVA pentru tractiune 4x4.

Galerie foto Fiat Sedici

Fiat Sedici cu motorizarea diesel are tractiune integrala si un pret de pornire de 20.093 euro cu TVA pentru echiparea Dynamic.

Preturile promotionale pana pe 28 Februarie au o reducere cu TVA de 1.800 euro pentru modelul 1,6 benzina 4x2 Dynamic si de 1.600 euro cu TVA pentru restul modelelor.

Fiat Sedici are in standard (Dynamic) tractiune 4x4 cu posibilitate selectare program 2WD, Auto si Lock – vers. 4x4, diferential central autoblocant cu control electronic – vers. 4x4, aer conditionat, inchidere centralizata, geamuri si oglinzi electrice, proiectoare, radio CD MP3, servodirectie, ABS + EBD, airbag sofer, pasager, laterale.

Versiunea Emotion primeste in plus aer conditionat automat, comenzi volan, geamuri spate electrice, volan din piele, oglinzi exterioare cu degivrare, scaun sofer reglabil pe inaltime, iar echiparea Luxury are in plus tapiterie din piele, geamuri fumurii si ESP.

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Maserati si Segway in Romania, a comercializat anul trecut 10.070 de autoturisme Fiat, in crestere cu 3,5% fata de 2007. Cota de piata Fiat a crescut anul trecut cu 0,6%, la 3,72%.

In 2008, Fiat si-a extins portofoliul la 10 modele, prin lansarea lui Fiat 500 si a noului Fiat Croma, si a introdus garantia de 5 ani pentru toate autoturismele comercializate.

Cele mai vandute modele au fost Fiat Linea (1.689 unitati), Fiat Grande Punto (1.620) si Doblo Panorama (1.521 unitati), urmate de Fiat Bravo (1.083 unitati), un model care a crescut in doar cateva luni de la 20-40 de unitati lunar la peste 150.

Fiat 50 a adus in premiera in Romania o noua modalitate de finantare si a oferit o solutie viabila de cumparare in contextul actual al pietei.

Compania va lansa anul acesta pe piata romaneasca Alfa Romeo MiTo, Fiat Qubo si un model decapotabil Maserati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri