BMW a dezvaluit la Munchen noul concept Seria 5 GT (Gran Turismo), cunoscut si sub denumirea de PAS (Progressive Activity Sedan), model ce urmeaza sa fie prezentat oficial la Geneva, potrivit presei germane.
Modelul este asteptat sa intre in productie in aproximativ un an de zile.

Noul concept bazat pe Seria 5 este un crossover mai mic decat modelul X6, care se remarca printr-un acoperis curbat in partea din spate, un hayon care poate fi deschis in doua feluri si 4 portiere fara rame.

Portbagajul devine foarte mare prin rabatarea banchetei, ajungand la 1.650 litri de la 430 litri. In interior, spatiul pentru picioare este la fel ca in Seria 7, iar cel pe inaltime este la fel ca in X5.

Galerie foto BMW Seria 5 GT Concept

BMW Concept Seria 5 Gran Turismo poate avea un plafon panoramic din sticla si un sistem de navigatie de 10,2 inchi. Conceptul este prezentat cu jante de 21”.

Prin dimensiunile exterioare, BMW Seria 5 Gran Turismo Concept se incadreaza perfect intre BMW Seria 7 si modelele SAV. Cu o lungime de 499,8 cm este surclasat numai de limuzina de lux a marcii, inaltimea de 155,5 cm este depasita numai de modelele din gama BMW X.

Conceptul proiectat de BMW ar putea atrage persoanele care doresc sa conduca un sedan, un SUV sau un model monovolum.

Noul BMW Seria 5 Gran Turismo Concept nu va inlocui BMW Seria 5 limuzina sau Seria 5 Touring, ci deschide o noua categorie de modele din gama.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri