Tiriac Autorulate, companie care comercializeaza masini rulate din august 2007, a inregistrat o cifra de afaceri de 12,63 milioane euro (46,5 mil. lei), anul trecut, in primul an complet de functionare.
“In decursul anului 2008 am comercializat 1.400 de autoturisme si am inregistrat o cifra de afaceri de 46,5 milioane lei”, a declarat, pentru Wall-Street, directorul general Tiriac Autorulate, Miodrag Stanoievici.

Tiriac Autorulate, parte a Tiriac Holdings, inregistreaza o crestere constanta de 60% pe segmentul de buy-back.

“Cererea crescuta de operatiuni de schimb auto a inceput sa se manifeste mai pregnant din decembrie 2008 si a continuat in ianuarie 2009. In urma analizei vanzarilor, s-a remarcat o crestere de 60% a tranzactiilor de vanzare a autoturismelor prin schimb, deoarece societatea noastra acorda clientului posibilitatea de a achita diferenta prin credit sau leasing, la sediul nostru”, a precizat Stanoievici.

Motivul pentru care clientii isi schimba masinile sunt fie pentru ca vor o masina mai noua si superioara din punct de vedere al motorizarii si confortului, fie pentru ca au nevoie imediata de bani lichizi, dar nu doresc nici sa renunte la autoturism, preferand sa-si inlocuiasca autoturismele de clasa superioara, mai scumpe, cu autoturisme de clasa mai mica, de calitate, dar la un pret redus.

Compania ofera posibilitatea schimbului autoturismului vechi cu unul din parcul propriu, ce vine cu o garantie de 12 luni si cu avantaje la utilizarea service-ului propriu multibrand.

Tiriac Autorulate face parte din Grupul TiriacAuto, divizia holdingului care detine importatorii marcilor Mercedes, Chrysler, Dodge, Land Rover, Jaguar, Jeep, Mitsubishi, Ford, Hyundai.

Grupul Tiriac este unul dintre cei mai marii jucatori pe piata de business din Romania, avand activitati in domenii precum cel auto, imobiliar si aerian.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri