M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi Motors pentru Romania si organizator al Cupei Mitsubishi Lancer in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop a decis retragerea din competitiile sportive, din cauza pietei auto in scadere.
"Deteriorarea pietei auto mondiale si nationale in timp foarte scurt a dus la necesitatea companiei de a se concentra pe eficientizarea costurilor, ceea ce duce la anuntul facut azi", a declarat Ana-Maria Matei, directorul de marketing al M Car Trading.

Pachetul de beneficii la care pilotii inscrisi in competitie au avut acces, a constat in premii in bani, cupe, plan de promovare al evenimentului, servicii de monitorizare, pachete foto, crearea unui mini-site dedicat, pachet de lubrefianti Mobil 1 si discounturi speciale pentru anvelopele de competitie Pirelli.

"Nascuta din dorinta de implicare a companiei M Car Trading pe scena sportului automobilistic, Cupa Mitsubishi Lancer a incheiat la sfarsitul anului 2008 editia cu numarul patru", au mai precizat reprezentantii companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri