M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi Motors pentru Romania si organizator al Cupei Mitsubishi Lancer in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop a decis retragerea din competitiile sportive, din cauza pietei auto in scadere.
"Deteriorarea pietei auto mondiale si nationale in timp foarte scurt a dus la necesitatea companiei de a se concentra pe eficientizarea costurilor, ceea ce duce la anuntul facut azi", a declarat Ana-Maria Matei, directorul de marketing al M Car Trading.

Pachetul de beneficii la care pilotii inscrisi in competitie au avut acces, a constat in premii in bani, cupe, plan de promovare al evenimentului, servicii de monitorizare, pachete foto, crearea unui mini-site dedicat, pachet de lubrefianti Mobil 1 si discounturi speciale pentru anvelopele de competitie Pirelli.

"Nascuta din dorinta de implicare a companiei M Car Trading pe scena sportului automobilistic, Cupa Mitsubishi Lancer a incheiat la sfarsitul anului 2008 editia cu numarul patru", au mai precizat reprezentantii companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri