Noul RX 450h, ce isi va face debutul european la Salonul Auto de la Geneva, introduce cea de-a doua generatie a tehnologiei Lexus Hybrid Drive la modelul de serie RX.

Disponibil pentru vanzare incepand cu vara lui 2009, noul SUV hibrid este cel mai performant din gama RX.

Printre inovațiile tehnologice majore, hibridul RX 450h este dotat cu un motor V6 pe benzina si doua motoare electrice care functioneaza in tandem, obtinandu-se astfel un mod inteligent de transmisie integrala electrica.

RX 450h include un nou design de suspensie spate cu brat dublu. Sistemul Activ de Stabilizare imbunatateste dinamica SUV-ului, reducand riscul de rasturnare cu aproape 40%. Suspensia Controlata Electronic ofera posibilitatea reglarii inalțimii autovehicului, cu patru setari diferite intr-un interval maxim de 60mm. Astfel, inalțimea se micșoreaza automat la viteze mai mici pentru a optimiza aerodinamica, stabilitatea și consumul de combustibil.

Noul SUV incorporeaza in standard sistemul unic de management integrat al dinamicii vehiculului - Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM), tetiere active si zece airbag-uri.

Tot din vara va fi la vanzare si noul IS 250C. Structura acoperisului pliabil, complet din aluminium, beneficiaza de cea mai rapida deschidere in trei pași a acoperișului, in doar 20 de secunde.

Noul IS 250C are un motor de 2,5 litri 208 CP si transmisie automata cu 6 viteze.

De asemenea, la standul Lexus de la Salonul Auto de la Geneva, vizitatorii vor mai putea vedea sedanul IS-F, limuzina de clasa Executive in varianta sa hibrid GS 450h si varful de gama al gamei hibrid a marcii Lexus–LS600h.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »



Citeste si
Lexus va dezvolta un model electric pentru Europa