Dealerul de motoare si generatoare electrice Caterpillar, Eneria, face angajari, in pofida crizei actuale, pentru a-si completa personalul, a declarat seful departamentului Aplicatii Motoare Industriale si Marine al Eneria, Alexandru Anghel.
"Noi ne-am propus inca de acum doi ani niste obiective, inclusiv cele de personal, astfel ca acum vom face angajari. Avem in jur de 75 de angajati si vom mai angaja pana la zece oameni. Vrem sa completam echipa", a precizat Alexandru Anghel, citat de NewsIn.

In ceea ce priveste cifrele financiare pe 2009, acesta a mentionat ca incearca sa mentina cifra de afaceri a anului trecut.

"Va fi o limitare a estimarilor pe care noi le-am facut. Incercam sa mentinem cifra de afaceri a anului trecut. In 2009, lumea se va trezi, va sta in asteptare pana isi va da seama ca trebuie sa produca, pentru a trece de criza. Vrem sa ne pastram pozitia in piata", a afirmat Alexandru Anghel.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri