Reteaua Romcar va comercializa in Romania din 3 martie, noile generatii Ford Fiesta si Ford Ka, la preturi incepand de la 8.700 euro fara TVA pentru modelul Ka si 9.190 euro fara TVA pentru Fiesta.
Modelul Ford Ka prezinta doua versiuni de motorizare, 1,2 litri Duratec benzina de 69 CP si 1,3 litri Duratorq turbodiesel de 75 CP. Motorizarea diesel are un consum mixt de 4,2 litri / 100km.

Atat varianta pe benzina, cat si cea pe motorina produc emisii sub nivelul de 120 g/km CO2.

Noul Ford Ka este disponibil in doua variante de echipare, Ambiente si Titanium si intr-o singura varianta de caroserie – 3 usi.

Pentu noul model Fiesta, inginerii Ford au proiectat trei motorizari pe benzina: 1,25 litri de 82 CP, 1,4 litri de 96 CP si 1,6 litri de 120 CP si doua motorizari diesel TDCi de 1,4 litri 68 CP si 1,6 litri 90 CP. Toate versiunile de motorizare sunt disponibile in 3 si 5 usi, in timp ce gama de echipare destinata acestui model cuprinde cinci niveluri.

La testele Euro NCAP, Fiesta a obtinut punctajul maxim de 5 stele pentru protectia pasagerilor adulti, 4
stele pentru protectia pasagerilor copii si de 3 stele dobandite in urma testelor de protectie a pietonilor.
Sistemului de protectie inteligent (ISP) i se alatura, pentru prima data pe un autovehicul Ford de clasa
mica, airbagul genunchi sofer plus airbaguri laterale si de tip cortina.

“Lansarea noului Ford Fiesta la nivel european a condus intr-un timp foarte scurt la consolidarea puternica a pozitiei Ford Europa. Acest fapt influenteaza intr-un mod pozitiv asteptarile retelei Romcar, in pofida vremurilor tumultoase concentrate recent asupra pietei auto”, a declarat Gabriel Bondarenco, director general Romcar.

In luna martie, reteaua Romcar organizeaza la nivel national doua sesiuni de evenimente „porti deschise” dedicate modelelor Fiesta si Ka.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri