Producatorul de masini sport de lux a dezvaluit la Geneva un concept SUV, denumit Lagonda, cu o motorizare de 6,0 litri V 12 ce provine de la un model Mercedes, potrivit revistei Car.
SUV-ul este produs de Aston Martin prin colaborarea cu Mercedes-Benz, care va furniza tehnologia 4x4 si motorizarea V 12 de la modelul GL.

Modelul Aston Martin Lagonda daca va primi aprobarea pentru a fi produs este asteptat peste cel putin trei ani.

Galerie foto: Aston Martin Lagonda Concept

Prin relansarea numelui Lagonda, Aston Martin spera sa fie prezent in peste 100 de tari de pe glob. Aston Martin are birouri in 30 de tari.

Compania vrea ca Lagonda sa fie modelul prin care sa patrunda in Orientul Mijlociu, America de Sud, Rusia, India si China.

SUV-ul Lagonda cu jante de 22 inchi va fi la vanzare si in Europa si America de Nord.

Brand-ul Lagonda a fost creat in urma cu 100 de ani in America de Wilbur Gunn. Lagonda Tourer avea 18 CP si a intrat pe circuit in 1910, castigand un concurs in Rusia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri