Reteaua de distributie Ford in Romania organizeaza “Porti Deschise” pentru noile modele Ford Fiesta si Ford Ka in perioada 7-8 martie si 14-15 martie.
Prezente in showroom-urile retelei Romcar incepand din 3 martie, cele doua noi modele ale gamei Ford pot fi testate in cele 36 de locatii de distributie Ford la nivel national.

"Cele doua weekenduri Porti Deschise au ca scop facilitarea accesului si familiarizarea publicului cu noile reprezentante ale claselor mici in gama Ford, Fiesta si Ka", a declarat Gabriel Bondarenco, director general Romcar.

Noile modele Ford Fiesta si Ford Ka sunt diponibile din martie in Romania

Preturile incep de la 8.700 euro fara TVA pentru modelul Ka si 9.190 euro fara TVA pentru Fiesta.

Evenimentul este insotit de un concurs la nivelul retelei de distributie Romcar. Fiecare distribuitor autorizat Ford inscris in concurs va decerna cate un premiu constand intr-un weekend de plimbari in orasul de resedinta, la bordul noului Ford Fiesta sau al noului Ford Ka. Detalii legate de concurs pot fi accesate online, pe pagina web ford.ro.

Noile versiuni Ford Fiesta si Ford Ka adopta linia de design care a reconfigurat pana la momentul actual aproape integral gama Ford. Pe decursul celor trei ani in care a fost comercializat in Romania, incepand din anul 2006, peste 16.000 exemplare ale anteriorului model Ford Fiesta au fost puse in circulatie la nivel national.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Top 5 branduri auto cu peste 10.000 de masini noi vandute in Romania