Romcar, importatorul Ford pe piata romaneasca, ofera o prima de casare dubla, in valoare de 7.600 lei, in cadrul programului Rabla, potrivit companiei.
"Publicul are sansa de a apela la orice autoturism marca Ford prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National, profitand de o prima de casare dubla fata de cea sustinuta de Ministerul Mediului. Astfel, pentru orice Ford achizitionat, prima de casare atinge valoarea de 7.600 lei," a declarat Dragos Magdalina, director vanzari Romcar.

Cel mai bine vandut model Ford in Romania, Focus, beneficiaza in limita stocului disponibil de un pret de 10.600 euro, cu TVA inclus.

Prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National cumparatorii au la dispozitie noua modele ale gamei Ford.

Noile modele Ford Fiesta si Ford Ka sunt diponibile din martie in Romania

Reteaua Romcar comercializeaza in Romania din 3 martie, noile generatii Ford Fiesta si Ford Ka, la preturi incepand de la 8.700 euro fara TVA pentru modelul Ka si 9.190 euro fara TVA pentru Fiesta.

Pentru autoturismele Ford sunt disponibile prin programul Rabla 1.632 unitati.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri