Audi va investi, in 2009, peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service, dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti, a declarat brand managerul Audi, Mihai Halmagianu.
Audi, prezenta pe piata romaneasca prin intermediul importatorului Porsche Romania, investeste aceasta suma in extinderea retelei proprii de dealeri cu cinci centre, care vor avea showroom si service in Bucuresti, Constanta, Iasi, Craiova si Timisoara.

Audi are in prezent circa 700 de angajati in Romania, potrivit NewsIn.

"Vom deschide cinci centre in Bucuresti, Constanta, Iasi, Craiova si Timisoara, primele dintre acestea fiind cele din Constanta si Iasi, undeva in perioada iunie-iulie 2009", a spus Mihai Halmagianu.

Din cele cinci centre, trei vor fi relocari ale unora deja existente, iar doua vor fi centre de vanzari si service nou infiintate. Astfel, Audi va detine pana la sfarsitul anului 2009 un total de 16 centre in Romania.

De asemenea, Halmagianu a declarat ca Audi va investi anul acesta circa 500.000 de euro in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti pentru reprezentantele din Romania. "Vom continua sa investim in programe de retentie si de pregatire a personalului si vom continua recrutarea de specialisti", a mentionat brand managerul Audi.

Acesta a adaugat ca Audi va lansa, in 2009, patru modele noi, printre care si Audi A5 Cabriolet. In plus, producatorul auto german intentioneaza sa isi extinda portofoliul de automobile la 45 de modele, pana in 2015.

Compania Audi este activa in peste 100 de piete in intreaga lume, avand in prezent 57.000 de angajati la nivel mondial, incluzandu-i pe cei 45.000 din Germania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri