Constructorul auto BMW va avea ca obiectiv anul acesta asigurarea finantelor pentru a-si mentine independenta, intr-un an de tranzitie, cand piata auto este asteptata sa scada cu aproximativ 20%, in timp ce formularea unei perspective asupra rezultatelor financiare este imposibila.
Cel mai mare producator de autovehicule premium a anuntat miercuri ca, dupa scaderea inevitabila a vanzarilor din 2008, acestea vor reincepe sa creasca incepand cu 2010, mai ales datorita lansarii de modele profitabile, anunta NewsIn.

"Anul acesta va fi unul de tranzitie. De aceea avem prioritati clare: mentinerea fluxului de lichiditati si capitalului, precum si costuri si investitii fixe. Scopul nostru este sa mentinem independenta grupului BMW", a declarat directorul executiv Norbert Reithofer.

Saptamana trecuta, BMW a socat investitorii prin afisarea unor pierderi operationale de 718 milioane euro, in al patrulea trimestru, mai ales din cauza costurilor ridicate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri