Dacia Sandero diesel este disponibila pentru comenzi pe piata romaneasca, la un pret de pornire de 8.950 euro cu TVA, potrivit companiei.
Sandero diesel 1.5 dCi este disponibil in doua versiuni de motorizare de 70 CP (130 gCO2/km) si 85 CP (120 gCO2/km).

Versiunea „Ambiance”, cu un pret de pornire de 8.950 euro, este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP. Aceasta versiune dispune de ABS cu AFU, airbag sofer, bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei si pre-echipare radio.

Versiunea „Preference” poate fi achizitionata la un pret de 9.650 euro (1.5 dCi 70 CP) si 10.100 euro (1.5 dCi 85 CP). Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt airbag frontal pasager (cu deconectare manuala), directie asistata, inchidere centralizata, geamuri electrice fata si radio CD 2x15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

Versiunea „Laureate”, mijlocul de gama in materie de echipari, este comercializata la preturi intre 10.550 euro si 11.000 euro pentru cele doua tipuri de motorizari. Pentru aceasta versiune, in plus fata de „Preference”, sunt disponibile aer conditionat, baghete laterale in culoarea caroseriei, computer de bord cu 5 functii, dar si radio CD cu 4x15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate si jante din aluminiu.

„Prestige”, versiunea de top a gamei, poate fi achizitionata la un pret de 11.050 euro pentru motorul 1.5 dCi 70 CP si 11 500 euro pentru motorul 1.5 dCi 85 CP. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea „Laureate” sunt jante din aluminiu, volan imbracat in piele, tapiteria si interiorul bej, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3.

Dacia Sandero cu motorizare diesel beneficiaza, pe langa prima de casare oferita de Guvern, de avantaje de pana la 3.800 lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri