Noul showroom cu o suprafata de 300-400 metri patrati va fi inaugurat in toamna acestui an, a declarat, pentru Wall-Street, partenerul Speed Club Exclusive Sportcars, Dinu Pistalu.

De asemenea, va fi disponibil si un service.

Johan Staman este actionarul majoritar al companiei Speed Club Exclusive Sportcars, specializata in comercializarea la nivel international de autoturisme exclusiviste, in special Aston Martin.

Compania a vandut la Luxury Show in decembrie un model second-hand Aston Martin DB9 la un pret de 150.000 euro. “Vrem sa vedem reactia publicului la aceste masini exclusiviste pentru ca romanilor le plac masinile de lux cu motoare puternice. De aceea, am adus in Romania un model unicat Aston Martin Vanguish la un pret de 220.000 euro de culoare alba cu interior rosu”, a declarat Johan Staman, proprietarul Speed Club.

Speed Club comercializeaza in Romania modele precum Aston Martin Vanguish (527 CP), Aston Martin DBS (517 CP), Maserati Quattroporte (400 CP).

“Vom avea un sistem club, clientii pot inchiria si schimba masina la 3 luni, pot conduce un Aston Martin, Ferarri, Maserati. Este un proiect nou in Romania”, a spus Staman.

Compania este prezenta in Turcia (Istanbul), Germania, Olanda, Romania (Bucuresti), Italia (Modena), Anglia.

Speed Club Exclusive Sportcars ofera servicii de inchirieri, vanzari, livrari de masini oriunde in lume de la Aston Martin la McLaren. Masinile pot fi tunate si personalizate exclusiv cu pietre Swarovski, diamante.

Compania ofera si servicii de leasing, finantare si investitii financiare internationale prin Credit Anstalt-Elvetia.