Gama de motoare pentru cele doua modele include, pe langa motorizarea pe benzina 1,6 16V 110 CP si doua motorizari turbodiesel Common Rail, 1,5 dCi 105 CP si 1,9 dCi 130 CP. Pentru toate motorizarile, cutia de viteze este manuala in 6 trepte.

Noul Megane are 3 variante de echipare Expression, Dynamique si Privilege.

Printre echipamentele standard sunt ABS (cu repartitor electronic de franare EBV) , AFU (asistenta la franarea de urgenta) airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata , servodirectie, aer conditionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, bancheta spate rabatabila si fractionabila.

Galerie foto: noile modele Megane

Noul Megane Coupe are doua variante de echipare, Dynamique si Privilege.

Dotarea standard include ABS (cu repartitor electronic de franare EBV) , AFU (asistenta la franarea de urgenta) airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata, airbaguri cortina pentru cap fata si spate, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, senzori de lumina si de ploaie, card “maini libere”, tempomat si limitator de viteza, jante de aluminiu 16” tip Sport, volan si schimbator de viteze imbracat in piele.

Cea de a 3-a generatie Renault Megane detine punctajul maxim de 37 puncte la testele de impact EuroNCAP, precum si calificativul cinci stele.

Noul Megane si noul Megane Coupe beneficiaza de o oferta de lansare de 4 ani garantie sau 100.000 km si finantare cu 0% dobanda la leasing.