Renault comercializeaza in Romania noile modele Megane de la 12.900 euro cu TVA si Megane Coupe la un pret de pornire de 14.350 euro cu TVA, ambele cu motorizarea pe benzina de 1,6 litri 16V 110 CP.
Gama de motoare pentru cele doua modele include, pe langa motorizarea pe benzina 1,6 16V 110 CP si doua motorizari turbodiesel Common Rail, 1,5 dCi 105 CP si 1,9 dCi 130 CP. Pentru toate motorizarile, cutia de viteze este manuala in 6 trepte.

Noul Megane are 3 variante de echipare Expression, Dynamique si Privilege.

Printre echipamentele standard sunt ABS (cu repartitor electronic de franare EBV) , AFU (asistenta la franarea de urgenta) airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata , servodirectie, aer conditionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, bancheta spate rabatabila si fractionabila.

Galerie foto: noile modele Megane

Noul Megane Coupe are doua variante de echipare, Dynamique si Privilege.

Dotarea standard include ABS (cu repartitor electronic de franare EBV) , AFU (asistenta la franarea de urgenta) airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata, airbaguri cortina pentru cap fata si spate, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, senzori de lumina si de ploaie, card “maini libere”, tempomat si limitator de viteza, jante de aluminiu 16” tip Sport, volan si schimbator de viteze imbracat in piele.

Cea de a 3-a generatie Renault Megane detine punctajul maxim de 37 puncte la testele de impact EuroNCAP, precum si calificativul cinci stele.

Noul Megane si noul Megane Coupe beneficiaza de o oferta de lansare de 4 ani garantie sau 100.000 km si finantare cu 0% dobanda la leasing.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri