Noul Golf GTI are 210 CP si este disponibil in Romania la un pret de pornire de 20.492 euro fara TVA, potrivit Porsche Romania.
Golf-ul GTI vine cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau cu o cutie automata cu sase rapoarte. Atinge 100 de kilometri in 6,9 secunde si poate ajunge la o viteza 240 km/h- in varianta cu o cutie manuala si 238 km/h pentru cutia DSG.

Pentru cutia manuala consumul mediu este de 7,3 l/100 km, iar pentru DSG de 7,4 l/100 km. Emisiile de CO2 nu depasesc 173 grame/km. Noul Golf GTI corespunde normelor de poluare EURO 5.

Galerie foto (48): VW Golf GTI

Preturile pentru piata romaneasca pornesc de la 20.492 euro fara TVA pentru caroseria in 2 usi. Pentru cea in 4 usi preturile incep de la 21.151 euro fara TVA.

In varianta standard, noul Golf GTI include bare de protectie fata/spate in design sport, culori standard negru, rosu tornado si alb, geamuri termoizolante in tenta verde.

Modelul are bancheta spate rabatabila asimetric inclusiv cotiera centrala spate, scaune fata sport cu reglare pe verticala, tapiterie specifica GTI (fara inscriptionare) in design “Jacky”, volan sport din piele cu décor de aluminiu, cu comenzi tiptronic pentru cutie DSG.

GTI include in varianta standard si aer conditionat climatic, cheie de contact cu imobilizator electronic, computer de bord “Plus”, geamuri actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, lumini pentru citit fata/spate, oglinzi exterioare reglabile electric,incalzite, oglinzi make-up iluminate situate in parasolare, pachet lumini si vizibilitate (2 lumini la picioare fata, oglinda retrovizoare cu sistem automat antiorbire, senzor de ploaie), inclusiv lumini de drum permanente cu functie Leaving Home si functie manuala Coming Home, servodirectie electromecanica reglabila functie de viteza, sistem “Easy Entry” (pentru caroserie in 2 usi), suport lombar scaune fata.

Golf-ul GTI vine in varianta standard si cu asistent urcare panta (pentru cutie DSG), sistem electronic pentru mentinerea stabilitatii masinii – ESP, inclusiv ABS si ASR, airbag sofer si pasager cu posibilitatea dezactivarii airbag-ului pasager,inclusiv airbag genunchi pentru sofer, airbag cortina fata/spate si airbag-uri laterale fata, lampa ceata spate, faruri de ceata.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri