Opel Insignia Sports Tourer, urmasul modelului de clasa medie Vectra, va fi disponibil din luna mai in Romania cu noua motorizari, la preturi intre 17.017 euro si 29.076 euro fara TVA.
Modelul are cinci motorizari pe benzina, 1,6 litri (115 CP), 1,6 Turbo (180 CP), 1,8 litri (140 CP), 2,0 litri (220 CP) si 2,8 V6 (260 CP), precum si patru diesel de 2,0 litri, cu injectie directa, cu puteri de 110, 130, 160 CP si 190CP. Toate motorizarile respecta normele EURO5.

Insignia Sports Tourer dispune de o cutie de viteze automata sau manuala cu 6 trepte si vine cu 4 versiuni de echipare Insignia, Edition, Cosmo si Sport.

Galerie foto (23): Opel Insignia Sport Tourer

Opel Insignia sedan si hatchback se comercializeaza in Romania la preturi intre 16.100 euro si 28.150 euro fara TVA.

Noul Opel Insignia dispune de sasiul adaptiv FlexRide, tractiunea integrala inteligenta Adaptive 4x4 sau farurile adaptive AFL.

FlexRide permite alegerea unui mod de rulare dinamic si sportiv (modul Sport) sau relaxat si lin (modul Tour).

Adaptive Forward Lighting (AFL+) regleaza automat raza farurilor in functie de tipul soselei si gradul de vizibilitate predominante. Sistemul cuprinde noua functii de iluminare. Senzorii autovehiculului masoara viteza, gradul de deviere, unghiul de directie si prezenta picaturilor de ploaie, iar senzorul optic al asistentului pentru faza lunga culege informatii privind profilul soselei, setarile de rulare si vizibilitatea. Modelele Opel Insignia dotate cu faruri AFL+ sunt de asemenea echipate cu LED-uri pentru iluminarea diurna.

Modelul Insignia este asamblat la uzina din Rüsselsheim, Germania.

General Motors Southeast Europe, importatorul Opel si Chevrolet in Romania, este prezent pe piata romaneasca cu un birou de reprezentanta al General Motors Southeast Europe din 1997.

Reteaua de dealeri GM pentru marcile Chevrolet si Opel are in prezent 35 de locatii. Majoritatea distribuitorilor sunt dual brand, comercializand ambele marci, Opel si Chevrolet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri