Noua generatie a modelului Megane Bicorp a fost prezentata oficial in Romania, disponibila in trei variante de motorizare si cu trei versiuni de echipare, la un pret de 12.900 euro cu TVA.

Noul Renault Megane este produs doar in fabrica Palencia din Spania in 310.000 unitati pe an. In uzina din Spania lucreaza 2.700 de angajati.

Galerie foto: noile modele Megane

Gama ofera un motor pe benzina, 1,6 16V 110 CP si doua turbodiesel CommonRail, 1,5 dCi 105 CP si 1,9 dCi 130 CP. La toate versiunile, cutia de viteze este manuala in sase trepte.

Cele trei variante de echipare sunt Expression, Dynamique si Privilege. Printre echipamentele standard sunt ABS, EBV, AFU airbaguri frontale si laterale pentru sofer si pasager, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, sistem Isofix.

Noul Megane are garantie 4 ani sau 100.000 km si finantare cu 0% dobanda la leasing.

Renault Megane a fost prezentat in noul complex Auto Cobalcescu, cu o suprafata de 26.000 mp si 900 locuri de parcare, care a necesitat o investitie de 18 milioane euro. Unitatea reuneste trei showroom-uri pentru vanzarea automobilelor noi, Renault, Nissan si Dacia si un centru destinat vanzarii de autoutilitare Renault.

Locatia dispune de asemenea de un spatiu pentru vanzari directe piese de schimb si de un centru de vanzari autovehicule second-hand. Service-ul are o suprafata de 7.000 mp.

In 2001, Auto Cobalcescu a fost primul concesionar bi-marca, Renault si Dacia, din Bucuresti. In prezent, are doua unitati service, un showroom Renault la Opera Center, un showroom Dacia situat pe Bd. Octavian Goga si noul centru integrat Dacia, Renault, Nissan “Auto Cobalcescu Splai”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri