BDT Motors, centru autorizat de vanzari si service Chrysler, Jeep si Dodge, parte a BDT Group, reduce cu 32% preturile la SUV-urile Jeep Grand Cherokee si Dodge Nitro, aproximativ 12.000 euro.
SUV-ul Jeep Grand Cherokee Limited 3,0 CRD are un pret de 37.610 euro cu TVA si taxa de poluare inclusa, iar Dodge Nitro are un pret de 25.939 euro cu TVA si taxa de poluare inclusa.

Jeep Grand Cherokee Limited are un motor de 3,0 litri diesel 218 CP, iar SUV-ul Dodge Nitro SXT are o motorizare de 2,8 litri diesel 177 CP, ambele vin cu o cutie automata in 5 trepte.

Modelul Dodge Avenger 2.0 (atat benzina, cat si diesel) are un discount de aproximativ 6.000 euro. Dodge Avenger SE 2,0 litri benzina 156 CP are un pret de 14.480 euro cu TVA si taxa de poluare inclusa, iar motorizarea de 2,0 litri diesel 140 CP SXT are un pret de 17.590 cu TVA si taxa de poluare inclusa.

Chrysler Sebring Limited are un pret de 16.994 euro cu TVA si taxa de poluare inclusa pentru ambele motorizari, 2,0 litri diesel 140 CP sau 2,4 litri benzina 173 CP.

BDT Motors, companie membra a BDT Group are disponibil aproape orice model pentru test–drive si detine un stoc propriu cu un termen de livrare de la 1 pana la 5 zile.

Compania a inregistrat in primul trimestru al anului vanzari in crestere cu 40% comparativ cu primele 3 luni din 2008, la 67 de masini.

BDT Motors a inaugurat in februarie un nou service care realizeaza reparatii mecanica in garantie si post-garantie, electrica si diagnoza, statie ITP (Inspectie Tehnica Periodica) si vanzare piese de schimb si accesorii originale Chrysler, Jeep si Dodge.

BDT Group, care detine marcile Ford, Mazda, Chrysler, Jeep, Dodge, dar si automobile premium prin compania Carlex, a realizat anul trecut afaceri de 64 milioane euro, prin vanzarea a 3.312 masini.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri