Mai multi consumatori industriali din tara au solicitat SC Gaz Est SA Vaslui furnizarea de gaz metan, odata cu ieftinirea gazelor, cu peste 15%, printre acestia fiind Ford Craiova si combinate de procesare a alimentelor din Galati si Tulcea.
„Pentru marii consumatori pretul gazelor conteaza. Practic, orice ieftinire este importanta, deoarece se reflecta direct in costul produselor finite. Printre consumatorii industriali care s-au aratat interesati de oferta societatii se numara Ford Craiova, doua fabrici de zahar din Ialomita, combinate de procesare a alimentelor din Galati si Tulcea sau fabrici din Bacau si Roman. Atragerea unor abonati din alte judete va compensa scaderea consumului de gaze inregistrat la nivelul agentilor economici locali. In ultima perioada, agentii economici vasluieni, se confrunta cu mari probleme financiare, pentru o parte dintre a fost luata masura debransarii de la reteaua de gaz, pentru ca nu si-au achitat facturile restante”, a declarat directorul general al SC Gaz Est SA Vaslui, Adrian Tighici, citat de NewsIn.

Conducerea SC Gaz Est Vaslui a scazut de la 1 aprilie pretul gazelor naturale, agentii economici, consumatori din categoria B3 platind cu 17,21 la suta mai putin, cei din categoria B4 beneficiind de o scaderea a pretului la gaze naturale cu 16,70 la suta, cei din categoria B5 de o reducere de 15,76 la suta, iar pantru consumatorii din categoria B6 pretul a scazut cu 15,33 la suta pentru gazele consumate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri