Forza Rossa, importatorul marcii Ferrari in Romania, a lansat oficial modelul Ferrari California pe piata romaneasca, la un pret de 180.000 de euro cu TVA inclus.

Compania a inaugurat si primul Club al proprietarilor de Ferrari din Romania.

Ferrari California a fost lansat anul trecut in Maranello si in Santa Monica, in prezenta unui cerc restrans de persoane.

Modelul cu un acoperis retractabil din metal dispune de un motor V8 de 4,3 litri cu 460 CP, care atinge 100 de km/h in 4 secunde si are o viteza maxima de 310 km/h. Emisiile de dioxid de carbon ale noului model sunt de 305 grame pe kilometru. Masina respecta normele EURO 5.

Capacitatea rezervorului este de 78 litri iar consumul de carburant este de 13,1 litri la 100 km.

Ferrari California are un nou sistem de suspensie multilink spate si este echipat cu sistemul de control al tractiunii F1-Trac.

Galerie foto: Ferrari California (31)


Modelul California este inspirat din modelul lansat in 1957, numit 250 California.

Ferrari California este disponibil exclusiv ca o decapotabila cu hard top in configuratia de doua locuri cu o bancheta traditionala in spate sau in varianta 2+, care are bancheta din spate echipata cu scaune ce permit transportul a 1-2 pasageri.

Noul model al Calutului Cabrat se alatura gamei Ferrari cu motorizari in opt cilindri si reprezinta rezultatul colaborarii cu celebra companie italiana de design auto Pinifarina.

Noul Ferrari California are o lungime de 4,56 metri, latime de 1,90 metri si o inaltime de 1,30 centimetri, iar ampatamentul ajunge la 267 de centimetri.

Primul showroom cu service Ferrari din Romania a fost deschis in mai 2008, in urma unei investitii de cinci milioane euro.

Familia Bazac tinteste cu Ferrari un profit de 300.000 euro, la afaceri de 8 mil. euro


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si