AAA New Kopel se extinde in 4 orase

AAA New Kopel, dealer de masini rulate, isi extinde reteaua in alte 4 orase din Romania, Iasi, Constanta, Bacau si Suceava, printr-un parteneriat incheiat cu grupul Romil, dealer autorizat autohton Fiat si Iveco, care este sublicentiat Sixt Rent a Car din anul 2006.
Noua franciza va permite AAA New Kopel sa isi dezvolte mai mult prezenta pe piata masinilor uzate, in afara Bucurestiului.

In februarie, anul acesta, Sixt New Kopel si AAA Auto Group au decis sa isi uneasca fortele pe piata masinilor uzate autohtone. Noua companie comercializeaza deja masini uzate in Romania sub numele de AAA New Kopel.

“Cand in februarie anul acesta, Sixt New Kopel si AAA Auto Group au decis sa isi uneasca fortele in Romania, a fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua, la nivel strategic, pentru compania noastra”, a declarat directorul general al Sixt New Kopel, Dudy Perry.

Sixt New Kopel detine pachetul majoritar de 95% in timp ce AAA Auto Group, restul de 5%, cu optiunea de majorare a capitalului de pana la 49%.

Sixt New Kopel este singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car si, incepand cu 2008, servicii auto second hand. Sixt New Kopel opereaza in Romania printr-o retea de sucursale prezente in: Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.

Sixt New Kopel a gestionat in 2008 o flota de peste 5.000 de masini, inregistrand o cifra de afaceri de 12 milioane euro si o cota de piata de 40%. In 2009, compania doreste o flota de masini in crestere cu 50% fata de anul trecut.

Compania de servicii de leasing operational si rent-a-car Sixt New Kopel, parte a grupului israelian Shlomo, detine 25-30% din piata de rent-a-car din Romania, cu o flota de 575 de masini.


Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri