Constructorul de automobile Dacia a fabricat vehiculul Sandero cu numarul 100.000 la uzina de la Mioveni, modelul de culoare rosie fiind destinat pietei din Romania.
Lansat in iunie 2008, Dacia Sandero este comercializat in prezent in 38 de tari.

Pentru a raspunde cererii comerciale, la uzina din Mioveni cadenta de fabricatie pentru acest model este de 610 unitati pe zi.

In functie de pietele pe care este prezent, Dacia Sandero este disponibil in mai multe variante de motorizare: trei motorizari pe benzina de 1.2 16V, 1.4 de 75 CP si 1.6 90 CP si doua motorizari diesel 1.5 DCI de 70 CP si 85 CP.

Pe unele piete externe, Italia si Franta, este comercializata si o versiune GPL a berlinei bicorp produse de Dacia.

In Romania, modelul Sandero poate fi achizitionat la un pret de pornire de numai 6.890 euro cu TVA, in 5 versiuni de echipare.

Gama Dacia Sandero va fi completata in cursul acestui an cu noua versiune, Stepway, prezentata in premiera la Salonul Auto de la Barcelona din mai 2009.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri