Seat Exeo, noua limuzina sport de clasa medie, este disponibila pe piata romaneasca la un pret incepand de la 18.837 euro cu TVA, pentru motorizarea de 1,6 litri benzina 102 CP.
Cel mai scump model vine cu motorizarea diesel de 2,0 litri 170 CP si are un pret de 25.118 euro cu TVA.

Noul Exeo este disponibil cu trei motoare pe benzina cu injectie stratificata turbo, 1,6 litri 102 CP, 1,8 litri 150 CP, 2,0 litri 200 CP, precum si cu doua propulsoare diesel cu injectie directa, echipate in serie cu filtru de particule diesel, 2,0 litri 143 CP si 170CP.

Sistemul de injectie stratificata turbo face ca automobilul de 200 CP sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 7,3 secunde si sa atinga o viteza maxima 241 km/h.

Galerie foto: Seat Exeo

Toate motoarele modelului Exeo, disponibil in versiunile de echipare „Reference“, „Style“ si „Sport“, respecta normele de poluare Euro 5.

In ceea ce priveste echiparea, Exeo ofera un sistem de navigatie, un nou sistem Infotainment cu functii si conexiuni multiple (MP3, MPEG4, iPOD, USB, Bluetooth), precum si o trapa cu celule solare ce va putea pune in functiune pe timpul verii un sistem de climatizare atunci cand masina va fi parcata.

Printere optiunile de culori pentru noul Seat Exeo sunt nuante noi, cum ar fi Rosu Dakota, Balea si Albastru Planeta.

Noul model Seat se bazeaza pe generatia anterioara Audi A4 si are 4.6 m lungime. Portbagajul are un volum de 460 litri. Exeo se fabrica la Martorell, langa Barcelona.

Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, Seat, Skoda si Volkswagen, va lansa pe piata romaneasca in a doua jumatate a anului varianta break Seat Exeo ST. Gama de propulsoare si dotari va fi identica celei disponibile pentru berlina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri