Numele producatorului de automobile Dacia a fost folosit pe Internet pentru un fals concurs, la care se puteau castiga autoturisme Logan prin tragerea la sorti a unui numar de 10 numere de telefon, potrivit companiei.
“Dacia atrage atentia publicului asupra unei noi inselatorii legate de o falsa promotie, de un fals concurs, la care s-ar castiga autoturisme Logan prin tragere la sorti a unui numar de 10 numere de telefon”, informeaza constructorul roman de masini.

Suma ceruta asa-zisilor castigatori, care ar urma sa fie anuntati printr-un sms, este de 250-650 euro. Escrocheria se gaseste pe adresa http://mcv-logan.webs.com.

Compania Dacia precizeaza ca “nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen. Domnul Constantin Stroe, al carui nume este mentionat in mesaj pentru a da credibilitate inselatoriei, nu are nicio legatura cu falsul in curs”.

Dacia va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savarsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu inchisoarea, precum inselaciunea si concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Cele mai accesibile mașini electrice prin Rabla Plus
Setari Cookie-uri