Parcul de masini AAA New Kopel: 1,2 mil. euro in cele 4 noi locatii

AAA New Kopel, divizia de masini second hand a Sixt New Kopel, are un parc de 150 de masini rulate, in valoare de 1,2 milioane euro in cele 4 orase din Romania in care s-a extins.
Compania si-a deschis recent sedii in orasele Iasi, Constanta, Bacau si Suceava, printr-un parteneriat incheiat cu grupul Romil, dealer autorizat autohton Fiat si Iveco, care este sublicentiat Sixt Rent a Car din anul 2006.

“AAA New Kopel va fi prezent in fiecare oras printr-o sucursala si un showroom. In cele 4 orase, AAA New Kopel va beneficia de reteaua Romil care detine 100 de masini second-hand puse spre vanzare”, a declarat directorul general al Sixt New Kopel, Dudy Perry.

Toate sucursalele au o suprafata totala de 1.000 mp si pot gazdui 30 pana la 40 de masini.

In februarie, anul acesta, Sixt New Kopel si AAA Auto Group au decis sa isi uneasca fortele pe piata masinilor uzate autohtone. Noua companie comercializeaza deja masini uzate in Romania sub numele de AAA New Kopel.

Sixt New Kopel detine pachetul majoritar de 95% in timp ce AAA Auto Group, restul de 5%, cu optiunea de majorare a capitalului de pana la 49%.

Sixt New Kopel este singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car si, incepand cu 2008, servicii auto second hand. Sixt New Kopel opereaza in Romania printr-o retea de sucursale prezente in: Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.

Sixt New Kopel a gestionat in 2008 o flota de peste 5.000 de masini, inregistrand o cifra de afaceri de 12 milioane euro si o cota de piata de 40%. In 2009, compania doreste o flota de masini in crestere cu 50% fata de anul trecut.

Compania de servicii de leasing operational si rent-a-car Sixt New Kopel, parte a grupului israelian Shlomo, detine 25-30% din piata de rent-a-car din Romania, cu o flota de 575 de masini.

Despre autor

Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri