Compania Forza Rossa a livrat, in Romania, de la inceputul anului, 10 masini Ferrari, cu cinci mai putine decat a furnizat pe intreg anul 2008, urmand ca pana la finele lui 2009 alte 15 comenzi sa fie onorate, au declarat reprezentantii companiei.
Forza Rossa, compania care reprezinta interesele Ferrari in Romania, a precizat ca, de la inceputul anului au fost livrate 10 masini, iar pana la finele lui 2009 alte 15 vor ajunge la proprietari. In plus, s-au primit sapte comenzi, care se adauga la alte 32. Pe parcursul anului 2008, Forza Rossa a primit 48 de comenzi, din care au fost livrate 15 masini.

"Dintre cele 10 masini livrate in acest an, cele mai multe sunt modelul California (patru), doua sunt model Scuderia 16 M (serie limitata de 499 unitati in intreaga lume, n.r.) si cate una din modele F430 Scuderia, 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti one-to-one si F430 Coupe", au precizat reprezentantii companiei, potrivit NewsIn.

Dintre modele Ferrari comercializate in Romania, cel mai scump - pret in varianta de echipare de baza si fara sa faca parte din serie limitata - este 612 Scaglietti one-to-one, de 227.900 de euro, pret fara taxe, iar cel mai ieftin - F430 Coupe cu transmisie manuala, 145.000 euro (fara taxe).

Pachetul majoritar de actiuni al companiei Forza Rossa, firma care importa autoturismele marca Ferrari in Romania, este detinut de ministrul sanatatii, Ion Bazac, si sotia acestuia, Camelia Bazac.

Reprezentatii Porsche Romania au declarat ca in 2008 si de la inceputul anului pana in prezent nu a comercializat niciun automobil Lamborghini.

Anul trecut, in primele cinci luni, Maserati a comercializat in Romania 16 masini, numai una singura fiind limuzina Quattroporte, celelalte fiind 12 Maserati GT, doua Coupe Cambiocorsa si un Maserati Spider. Pe intreg anul 2008 au fost comercializate 41 modele Maserati: patru au fost Coupe Cambiocorsa, 25 Granturismo 4.2, doua Granturismo S, patru Quattroporte Automatic, una Quattroporte Automatic GT S, una Quattroporte 4,7 si patru Quattroporte Colezione Cento.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri