Constructorul roman de automobile Dacia va lansa pe 29 septembrie 2009 o carte despre cei zece ani petrecuti impreuna de Dacia si Renault, a anuntat compania.
Cartea va cuprinde informatii referitoare la reperele majore ale dezvoltarii constructorului roman de automobile, ilustrand principalele evolutii din cei zece ani care au marcat renasterea marcii Dacia dupa intrarea sa in cadrul Grupului Renault.

Potrivit companiei, cartea va avea raspunsuri la cateva intrebari, “De ce au esuat primele incercari de privatizare din anii ’90? Cine este “parintele” proiectului Logan? Cum s-a nascut ideea unei masini competitive? Ce rol au jucat “scotienii” in designul Logan? Ce automobil urma sa fie fabricat la Colibasi potrivit contractului de privatizare din septembrie 1999? Era Logan proiectat pentru o comercializare globala? Cum s-a nascut Sandero? Sunt doar cateva din intrebarile care-si gasesc raspunsul in cartea anuntata si care vor constitui adevarate surprize pentru foarte multi”.

Publicatia va cuprinde si interviuri acordate de cei mai importanti executivi care au fost implicati in privatizarea intreprinderii, in proiectul Logan dar si in design, marketing, management.

Autorul cartii este jurnalistul Dan Vardie, membru fondator al Asociatiei Presei Auto din Romania si al Asociatiei Internationale Autobest.

Constructorul de automobile Dacia a aniversat pe 2 iulie 2009 zece ani de la preluarea de catre Renault, timp in care s-a transformat dintr-o marca nationala intr-o marca internationala, produsele sale fiind vandute pe 60 de piete de pe 4 continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri