BDT Cars, divizie a BDT Group, a investit un milion de euro intr-un service multibrand, ce deserveste toate marcile care se comercializeaza in Romania, in Popesti Leordeni, pe o suprafata de 5.000 mp.
“In conditiile actuale, in care vanzarile auto traverseaza o perioada dificila, am considerat oportun sa ne axam pe cerintele post vanzare ale clientilor nostri, si ca atare, am deschis locatia din Popesti Leordeni. Investitia se ridica la aproximativ un milion de euro si ne dorim ca prin acest service sa ridicam standardele clientilor din Romania, oferind preturi avantajoase pentru acestia si o gama completa a serviciilor after sales din domeniul auto”, a declarat Tellu Striinu, director general BDT Cars.

BDT Cars Service Multibrand este construit pentru standardele fiecarei marci in parte.

Noua locatie este dotata cu 13 elevatoare, 30 de locuri de parcare in incinta service-ului si cuprinde 35 de posturi de lucru, oferind servicii de mecanica, electrica, tinichigerie – vopsitorie, diagnoza, ITP (Inspectii Tehnice Periodice), service roti si hotel roti, masini de back up oferite gratuit sau in sistem de rent a car.

Un alt serviciu recent lansat de BDT Cars, este cel de asistenta rutiera oferit prin BDT Assistance.

BDT Assistance functioneaza 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru toti posesorii de autovehicule aflati in dificultate. Echipa BDT Assistance este pregatita pentru tractarea sau depanarea autoturismului avariat, transportul pasagerilor din autoturismul avariat de la locul evenimentului rutier, inlocuirea autoturismului avariat, parcare acoperita si pazita.

In acest moment, BDT Assistance este disponibil in 17 judete, Bucuresti, Ilfov, Constanta, Calarasi, Ialomita, Buzau, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Arges, Teleorman, Valcea, Gorj, Mehedinti, Dolj, Brasov, Covasna.

Masinile de interventie sunt Mazda BT 50 echipate cu platforme special destinate transportului de autovehicule cu greutate maxima admisibila de 3,5 tone.

BDT Cars, membra a BDT Group, ofera service multibrand, asistenta rutiera, vanzari autoturisme Mazda, vanzari autovehicule rulate, piese de schimb si accesorii, piese si accesorii Off-road, service roti si hotel roti, rent a car.

BDT Group comercializeaza marcile Ford, Mazda, Chrysler, Jeep, Dodge, dar si automobile premium, prin compania Carlex. BDT Group ofera si buy-back, leasing, asigurari si rent a car.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri