Renault completeaza oferta Sandero in Brazilia cu o noua echipare, Vibe, produsa in serie limitata de 3.700 unitati, care se plaseaza ca pret intre versiunile Expression si Privilege, potrivit fastdrive.com.br.
"Editia speciala este dedicata pietei din Brazilia. Nu este prevazuta aparitia unei serii limitate Dacia Sandero Vibe in Romania", au declarat pentru Wall-Street reprezentantii Dacia.

Noua echipare Sandero Vibe se remarca prin inscriptii cu numele de serie, elemente cromate, bare si ornamente vopsite in culoarea caroseriei, jante de aliaj, radio CD MP3, proiectoare de ceata, aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice.

Pe piata braziliana, Sandero este disponibil cu cinci echipari, Authentique, Expression, Vibe, Privilege, Stepway si doua motorizari pe benzina 1.0 16V Flex si 1.6 16V Flex 95 CP.

La sfarsitul anului trecut, a fost lansat pe piata braziliana modelul Sandero Stepway, produs la uzina din Curitiba (Brazilia), in Romania fiind lansat sapte luni mai tarziu.

Dacia Sandero Stepway a fost lansata simultan, la Salonul Auto de la Barcelona si la Atelierul Renault de la Paris, la inceputul lunii mai.

Sandero a fost comercializat in peste 91.000 de exemplare pe pietele din Europa si Maghreb.

Dacia a inregistrat in luna mai o dublare a vanzarilor de masini in Europa, livrand 24.894 unitati, pe o piata in scadere cu 4,9%, potrivit Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). Cota de piata Dacia a crescut in mai in Europa la 2%, de la 0,9% in mai 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri