Reorganizare in echipa Tiriac: Sef nou si la sefia diviziei auto

Catalin Gavra a parasit functia de director general al TiriacAuto, pe care a ocupat-o timp de un an, in timp ce Dragos Draghici, director general al Hyundai Motor si Premium Auto (Land Rover, Jaguar), a preluat si sefia Romcar (Ford) si M Car Trading (Mitsubishi).
“Catalin Gavra a plecat de comun acord cu actionariatul, iar Dragos Draghici a fost ales sa eficientizeze partea de activitati de import de masini”, a declarat Cristina Munteanu, directorul de comunicare al Tiriac Management.

Gavra a preluat functia de director general al TiriacAuto pe 01 iulie 2008, avand ca responsabilitati conceperea si implementarea strategiei de dezvoltare a retelei de distributie si service TiriacAuto, la nivel national.

Omul de afaceri Ion Tiriac, care detine holdingul ce ii poarta numele, l-a adus la conducerea grupului pe Stelian Dragan, 37 de ani. Managerul va ocupa functia de COO (director de operatiuni).

La inceputul acestui an, Ion Tiriac l-a numit pe Petru Vaduva, 48 de ani, la conducerea mamutului Tiriac Holdings, in cariera sa lucrand pentru Bear Stearns sau JP Morgan. El a inlocuit-o la conducerea grupului pe Anca Ioan.

Cele mai importante businessuri ale grupului, cu afaceri totale de 0,9-1 miliard in 2007 sunt in zona de auto, servicii financiare si investitiile in real estate.

In 2008, Tiriac Holdings a raportat o cifra de afaceri cumulata de peste 2 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri