Directorul executiv al producatorului de automobile Porsche SE, Wendelin Wiedeking, ar putea parasi compania, a anuntat cotidianul german de afaceri Wirtschafts Woche, fara a cita surse, informeaza Reuters.
Conform cotidianului, un succesor al acestuia va fi ales in curand de Porsche. Pana atunci, compania cauta un executiv interimar care are experienta de management atat la Porsche cat si la subsidiara sa Volkswagen, informeaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Porsche SE a refuzat sa comenteze informatia. Porsche are sediul la Stuttgart, in timp ce VW are sediul in nordul tarii, la Wolfsburg.

Porsche detine in prezent 51% din VW si a incercat sa-si majoreze participatia la 75%, insa a reusit numai sa isi adanceasca datoriile la circa 9 miliarde euro.

Grupul VW, mult mai mare, a facut o contraoferta pentru un pachet de 49% din Porsche, companie ce este controlata de cele doua familii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri