Constructorul german de automobile Audi va incepe in octombrie productia modelului de clasa mica A1 la fabrica din Bruxelles, Belgia, potrivit directorului fabricii, Alfons Dintner, informeaza CarScoop.
Dinter a spus ca Audi v-a inchide fabrica din Belgia in august pentru a se pregati de productia modelului A1, care va ajunge in showroom-urile Audi din Europa la inceputul anului 2010.

Audi A1 v-a fi disponibil pentru inceput in versiunea cu 3 usi, iar ulterior in cea cu 5 usi Sportback. Constructia modelului se bazeaza pe platforma noului Polo si a lui Golf VI.

Audi a prezentat anul trecut la Paris A1 Sportback Concept, model din care se trage A1.

Mai lung si mai lat decat un Mini, modelul premium supermini Audi v-a fi oferit cu motorizari in 4 cilindri pe benzina sau diesel. Sunt anuntate doua motor izari pe benzina 1,2 litri si 1,4 litri TSI.

Audi intentioneaza sa produca si A1 cabriolet, dar si un S1 cu circa 200 CP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri